Zakelijke koffiemachine kopen?

Op zoek naar een zakelijke koffiemachine voor kantoor, kantine of horeca? KreijKoffie helpt bij het maken van de juiste keuze. Met ons divers assortiment hebben we de beste koffiemachine voor jou. Zowel voor klein- als grootgebruikers.

beste-zakelijke-koffiemachines

De beste zakelijke koffiemachine

KreijKoffie biedt uitsluitend hoogwaardige koffiemachines. Een greep uit ons assortiment vind je op deze pagina. Voor een compleet overzicht kun je het best langskomen in onze showroom, waar we je graag verwelkomen.

Welke machine wil jij uitproberen?

Wat voor soort zakelijk koffieautomaat zoek je?
Kies één van de volgende vijf categorieën.

Bonen koffiemachine

Instant koffiemachine

Filter koffiemachine

Fresh brew koffiemachine

Cafitesse koffiemachine

persoonlijk-advies-koffiemachine-kopen

Persoonlijk advies nodig?

De perfecte koffiemachine kopen kan best lastig zijn. Of je nu op zoek bent naar een bonenmachine, filtermachine of ander soort koffiemachine. Daarom adviseert KreijKoffie je gratis.

Alles-in-één koffiepartner

Een koffieautomaat kopen is meer dan de juiste machine uitkiezen. Installatie en onderhoud zijn net zo belangrijk. En wat te denken van de koffie voor in de machine? Of de suikersticks en creamer. Bij KreijKoffie regelen we alles voor je, voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij hebben alles wat je nodig hebt, zodat jij, je collega’s en klanten heerlijke koffie kunnen drinken.

Koffie & Bijproducten voor zakelijk gebruik

KreijKoffie heet niet voor niets KreijKoffie. Naast het leveren van zakelijke koffiemachines hebben we namelijk ons eigen unieke koffiemerk. Onze koffiebonen zijn uit alle delen van de wereld, vers gebrand in Nederland. Hiermee voorzien we in alle behoeften van onze klanten. Ook kun je bij ons terecht voor onder andere suikersticks, creamers en koffiebekers voor zakelijk gebruik. Alles om jouw koffie nog lekkerder te maken.

Installatie & Onderhoud

Installatie en onderhoud moeten een belangrijk onderdeel zijn van jouw koopbeslissing. De Kreij ontzorgt je van A tot Z. Onze installatiemonteurs beschikken over alle kennis om je goed van dienst te zijn. Naast het daadwerkelijk in bedrijf stellen van jouw koffiezetapparaat, geven onze monteurs instructies over het gebruik en reinigen van de koffieautomaat. Pas nadat alles naar wens en duidelijk is, zal onze monteur vertrekken.

Meer weten over onze service? Klik dan hier.

Installatie & advies

Van de bestelling tot het eerste kopje koffie. Alles is geregeld.

Onderhoud & reparatie

Een APK voor de koffiemachine. Voor een lange levensduur.

Geen zorgen

Problemen met de machine? Bel de Kreij! Wij lossen het op.

Klanten Reviews

Onze koffie is KreijKoffie

Rijk aan smaak, dagelijks genieten

KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. Rijk van smaak, gemaakt van de lekkerste koffiebonen. Of het nu om onze espressobonen of instant koffie gaat. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld.

De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijk kopje KreijKoffie. Geniet van een krachtige espresso, lekkere cappuccino of de perfecte latte macchiato met een druk op de knop. Het maakt niet uit welke koffie jouw voorkeur heeft, je proeft het verschil.

Wil jij ook een goede kop koffie van KreijKoffie proeven? Maak dan een afspraak of bestel direct online een zak KreijKoffie.

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel