Schenk een

betere toekomst

Per verkochte 1 kg zak koffie schenken wij € 1,- aan WorldVision. Ons doel is om dit jaar zo 10 extra kinderen te sponsoren.
Doet u ook mee met deze actie?

Schenk een

betere toekomst

Per verkochte 1 kg zak koffie schenken wij  aan World Vision. Ons doel is om dit jaar zo 10 extra kinderen te sponsoren. Doet u ook mee met deze actie?

De actie

“Zullen we gezellig
een bakkie doen?”

Bij De Kreij Koffie geloven we in de verbindende kracht van koffie. De momenten waarop je met elkaar mooie, tedere, indrukwekkende en soms ook moeilijke gebeurtenissen deelt.

Samen een kop koffie delen is voor velen van ons een dagelijks ritueel. Misschien wel een vanzelfsprekendheid. Toch is dat lang niet voor iedereen zo. In een land als Sierra Leone bijvoorbeeld is vrijwel niets vanzelfsprekend. Zo zijn water en eten er schaars. En onderwijs is soms zelfs helemaal niet beschikbaar.

“Laten we een deel van onze marge schenken aan de bevolking van Sierra Leone!”, bedacht Huig de Kreij zich. “Wij hebben het toch al goed. Anderen kunnen het alleen maar beter krijgen.” Vanuit deze gedachte sponsort De Kreij al generaties lang kinderen in ontwikkelingslanden via de stichting WorldVision. Christiana, Iddrissa, Hawa en nog enkele andere kindjes ontvangen op die manier al jarenlang steun.

Daarom zet De Kreij nu de actie ‘Schenk een betere toekomst’ op. Per verkochte 1 kg zak koffie schenken we € 1,- aan World Vision. Ons doel is om dit jaar zo 10 extra kinderen te sponsoren. 

Iddrissa - polaroid+naam

Doet u ook mee met deze actie?

Bestel dan nu uw koffie en schenk met uw warmte een betere toekomst voor een ander!

Ontmoet de kinderen

7 kinderen uit Sierra Leone
7 kinderen uit Sierra Leone

Wilt u misschien zelf ook een kind helpen en direct sponsoren? Kijk voor de mogelijkheden op:

Schenk een

betere toekomst

Schenk een

betere toekomst