Koffieautomaat bedrijf

Koffieautomaat kopen?

Het beste koffieautomaat bedrijf in de regio. De Kreij Koffie is gevestigd op Goeree Overflakkee met de lekkerste koffie en beste koffieautomaten van Nederland. 

Een nieuwe koffieautomaat kopen is lastig. Een koffieautomaat moet aan alle eisen voldoen. De smaak en de prijs spelen een belangrijke factor. Onze specialisten staan voor je klaar om je van het juiste advies te voorzien! Op deze site laten wij slechts een klein deel van ons assortiment zien.

Top 3 koffieautomaten voor uw bedrijf

Douwe Egberts Koro 2.0

Excellence Compact Touch

Rheavendors XX Micro

Welke koffiemachine moet ik kiezen?

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?
Dient u medewerkers of gasten op een snelle en efficiënte manier van koffie te voorzien? Bekijk dan onze instant koffiemachines. Voor de ultieme koffiebeleving met verse espressobonen kiest u voor een koffiemachine met bonen. Ontdek hier al onze koffiemachines.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?
Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor de koffievoorziening in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom. Hier kunt u al onze zakelijke koffiemachines testen en ontdekken welke het beste bij uw bedrijf past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en u ontvangt vrijblijvend advies van ons.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

De Kreij Koffie: uw leverancier voor koffiezetapparaten