Koffiemachine voor kleine bedrijven

Op zoek naar een koffiemachine voor een klein bedrijf?

Een goede koffiemachine is onmisbaar voor elk bedrijf, voor zowel groot als klein. Niet alleen jezelf maar ook je collega’s, zakenpartners en (nieuwe) klanten wil je kunnen voorzien van overheerlijke koffie. De Kreij Koffie heeft daarom speciaal voor jou de beste koffiemachines geselecteerd. Benieuwd of wij iets kunnen betekenen? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze showroom in Middelharnis om samen de mogelijkheden te bespreken!

Professionele koffiemachines voor elk soort bedrijf

Voor de echte koffieliefhebber is er niets wat een professionele koffiemachine op kantoor kan evenaren. Met onze koffie automaten, geniet je van de perfecte kop koffie met je collega’s. Onze koffieautomaten zijn niet alleen efficiënt, maar voegen ook een vleugje luxe toe aan jouw koffiemoment.

Welke koffiemachine moet ik kiezen voor ons bedrijf?

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?
Uw keuze voor een koffiemachine maakt het verschil, want kwaliteitskoffie is niet alleen cruciaal voor productiviteit, maar ook voor een positieve sfeer op kantoor. Zeg vaarwel tegen ontevreden gezichten door te sterke koffie en geniet samen van welverdiende rustmomenten. Investeer in een duurzame koffiemachine die niet alleen heerlijke koffie zet, maar ook lang meegaat. Ontdek ons assortiment koffiemachines, perfect afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?

Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor koffievoorziening in een bedrijf met minder dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoeften kunt u ook profiteren van een servicecontract. Neem contact met ons op voor persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom, waar u al onze koffiemachines (ook voor kleine bedrijven) kunt testen. Ontdek welke perfect past bij uw onderneming. Deze koffieproeverij is kosteloos, en u ontvangt deskundig advies van ons team.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Bestel eenvoudig een koffiemachine via onze webshop, of kom langs in onze showroom in Middelharnis. Bekijk ons assortiment of neem contact op met een van onze specialisten voor een weloverwogen keuze. Zo geniet u snel van de heerlijkste koffie op uw werkplek!

Service op maat

Bij uw koffieautomaat leveren wij u graag de service die past bij uw situatie. Zo bieden wij u de keuze uit een tweetal onderhoudscontracten of op afroep: vindt u het belangrijk dat de koffieautomaat periodiek wordt nagekeken en onderhouden door een deskundige monteur, dan is een preventief onderhoudscontract (CoffeeFlex) wellicht interessant voor u.

Indien u niet zit te wachten op mogelijk onverwachte kosten, adviseren wij u het afsluiten van een all-in onderhoudscontract (CoffeeRelax). Naast het periodieke onderhoudsbezoek door één van onze monteurs zijn ook kosten die bij een eventuele storing op kunnen treden door dit contract gedekt. De keuze is aan u.

Bekijk hier onze Installatie en Service kosten

Installatie op kantoor

Om al het mogelijke uit een koffieautomaat te kunnen halen, is de installatie van de koffieautomaat van groot belang. Onze installatiemonteurs beschikken over alle benodigde kennis om dit te realiseren. Door zowel jarenlange ervaring van deze monteurs als onze goede relatie met ETNA, Bravilor en Douwe Egberts is het mogelijk elk automaat optimaal te laten functioneren en geheel naar uw smaak in te stellen! Onze monteur zal de koffieautomaat installeren. In samenspraak met de gebruiker zal uiteindelijk de koffieautomaat worden afgesteld op de gewenste smaak. 

Naast het daadwerkelijk in bedrijf stellen, geven onze monteurs heldere en duidelijke instructies over het gebruik en reinigen van de koffieautomaat. Pas nadat alles naar wens en geheel duidelijk voor u is, zal onze monteur vertrekken. In geval van een freshbrew of espresso koffieautomaat zullen we de automaat na installatie een tweede maal bezoeken om de smaak van de koffie eventueel bij te stellen.

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel

Daarom kiezen voor De Kreij