Koffiemachine met chocolademelk

Koffiemachines met chocolademelk kopen?

Wij hebben voldoende koffiemachines die naast koffie ook heerlijke chocolademelk kunnen maken. Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jullie? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie (of chocolademelk) in onze showroom in Middelharnis om samen de mogelijkheden te bespreken.

Onze 4 populairste koffiemachines met cacao

Dit zijn de populairste machines van het moment, met onder andere Douwe Egberts, Bravilor en Etna.

Welke koffiemachine moet ik kiezen?

Welk type koffiemachine past het beste in jullie situatie?
Naast het serveren van chocolademelk moet je ook zien hoe snel een machine zijn werk doet. Moet je binnen no-time 5 bakkies klaar hebben, kies dan niet voor een bonenmachine.  Ontdek hier al onze koffiemachines.

Wanneer kies je voor een professionele koffiemachine?
Een goede koffiemachine is een efficiënte oplossing voor het serveren van meerdere bezoekers of medewerkers. Afhankelijk van jullie behoefte, kunt je nu ook een een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wil je de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met je collega’s langs in onze showroom. Hier kun je al onze zakelijke koffiemachines testen en ontdekken welke het beste bij jullie past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en je ontvangt vrijblijvend advies van ons.

Wil je liever direct een koffiemachine met chocolademelk kopen?
Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet je snel van heerlijke koffie en chocolademelk op jullie werkplek!

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel

Installatie op locatie

Om al het mogelijke uit een koffieautomaat te kunnen halen, is de installatie van de koffiemachine erg belangrijk. Onze installatiemonteurs beschikken over alle benodigde kennis om dit te realiseren voor jullie. Door zowel jarenlange ervaring van deze monteurs als onze goede relatie met ETNA, Bravilor en Douwe Egberts is het mogelijk elk automaat optimaal te laten functioneren. In samenspraak zal uiteindelijk de koffieautomaat worden afgesteld op de gewenste smaak.

Naast het in bedrijf stellen, geven onze monteurs duidelijke instructies over het gebruik en reinigen van het automaat. Pas nadat alles naar wens en geheel duidelijk is, zal onze monteur vertrekken! In geval van een freshbrew of espresso koffieautomaat zullen we de automaat na installatie een tweede maal bezoeken om de smaak van de koffie eventueel bij te stellen.

Service op maat

Bij jullie koffiemachine leveren we graag de service die past bij jullie situatie. Zo bieden wij keuze uit een tweetal onderhoudscontracten of op afroep: vindt je het belangrijk dat de koffiemachine periodiek wordt nagekeken en onderhouden door een deskundige monteur, dan is een preventief onderhoudscontract (CoffeeFlex) wellicht interessant. 

Als je niet zit te wachten op onverwachte kosten, adviseren wij het afsluiten van een all-in onderhoudscontract (CoffeeRelax). Naast het periodieke onderhoudsbezoek door één van onze monteurs zijn ook kosten die bij een eventuele storing op kunnen treden door dit contract gedekt. De keuze is aan jou.

Bekijk hier onze Installatie en Service kosten

Daarom kiezen voor De Kreij