Koffiemachine klein zakelijk

Op zoek naar een klein azekelijke koffiemachine?

Dan ben je aan het juiste adres. Een goede koffiemachine is onmisbaar voor elk soort bedrijf. Niet alleen jezelf maar ook je collega’s, zakenpartners en (nieuwe) klanten wil je kunnen voorzien van lekker koffie. De Kreij Koffie heeft daarom speciaal voor jou de beste klein zakelijke koffiemachines geselecteerd.

Professionele koffiemachines voor elk soort bedrijf

Voor de echte koffieliefhebber is er niets wat een professionele koffiemachine op kantoor kan evenaren. Met onze koffie automaten, geniet je van de perfecte kop koffie met je collega’s. Onze koffieautomaten zijn niet alleen efficiënt, maar voegen ook een vleugje luxe toe aan jouw koffiemoment.

Klanten Reviews

Welke koffiemachine moet ik kiezen voor een klein bedrijf?

Welk type koffiemachine past bij mijn bedrijf?
De juiste keuze voor een koffiemachine maakt het verschil, want kwaliteitskoffie is goed voor productiviteit, en een positieve sfeer op kantoor. Neem afscheid van ontevreden gezichten en geniet samen van welverdiende rustmomenten. Kies voor een duurzame koffiemachine die niet alleen heerlijke koffie zet, maar ook nog eens lang meegaat. Ontdek ons assortiment met klein zakelijke koffiemachines.

Waarom kiest u voor een klein zakelijke koffiemachine?

Het is een efficiënte oplossing voor elke koffievoorziening in een bedrijf met minder dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoeften kunt u ook profiteren van een servicecontract. Neem contact met ons op voor persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom, waar u al onze koffiemachines (ook koffiemachines voor kleine bedrijven) kunt testen. Ontdek welke perfect past bij uw onderneming. Deze koffieproeverij is kosteloos, en u ontvangt deskundig advies van ons team.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Bestel eenvoudig een koffiemachine via onze webshop, of kom langs in onze showroom in Middelharnis. Bekijk ons assortiment of neem contact op met een van onze specialisten voor een weloverwogen keuze. Zo geniet u snel van de heerlijkste koffie op uw werkplek!

Service op maat

Bij uw koffieautomaat leveren wij u graag de service die past bij uw situatie. Zo bieden wij u de keuze uit een tweetal onderhoudscontracten of op afroep: vindt u het belangrijk dat de koffieautomaat periodiek wordt nagekeken en onderhouden door een deskundige monteur, dan is een preventief onderhoudscontract (CoffeeFlex) wellicht interessant voor u.

Indien u niet zit te wachten op mogelijk onverwachte kosten, adviseren wij u het afsluiten van een all-in onderhoudscontract (CoffeeRelax). Naast het periodieke onderhoudsbezoek door één van onze monteurs zijn ook kosten die bij een eventuele storing op kunnen treden door dit contract gedekt. De keuze is aan u.

Bekijk hier onze Installatie en Service kosten

Installatie op locatie

Voor een optimale koffie-ervaring in een klein zakelijke omgeving is een goede installatie van uw koffiemachine belangrijk. Onze deskundige monteurs, met hun uitgebreide ervaring, zorgen ervoor dat uw machine perfect functioneert en afgestemd is op uw smaakvoorkeuren. 

Onze monteur zal de koffieautomaat installeren waar en wanneer u wilt. In samenspraak met de gebruiker zal uiteindelijk de koffieautomaat worden afgesteld op de gewenste smaak. Naast installatie geven onze monteurs heldere en duidelijke instructies over het gebruik en reinigen van de koffieautomaat. 

Pas nadat alles naar wens en geheel duidelijk voor u is, zal onze monteur vertrekken. In geval van een freshbrew of espresso koffieautomaat zullen we de automaat na installatie een tweede maal bezoeken om de smaak van de koffie eventueel bij te stellen.

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel

Daarom kiezen voor De Kreij