Is koffie zakelijk aftrekbaar voor jouw bedrijf?

is-koffie-zakelijk-aftrekbaar

Als ondernemer of bedrijf maar je veel zakelijke kosten. De meest logische investeringen zijn dan ook producten die je productiviteit bevorderen, maar hoe zit dat met koffie? Is koffie een zakelijke investering? Is koffie zakelijk aftrekbaar?

Kun je koffie zakelijk aftrekken op je belasting?

Het korte antwoord is ja! Het is zeker mogelijk om je koffie en dus de zakken koffiebonen zakelijk te declareren of op te voeren in je administratie zodat je het kunt aftrekken op de belasting. Zodra jij een product zakelijk gebruikt, in dit geval koffie, is het een zakelijke kostenpost.

Je drinkt koffie als je op kantoor komt, met je collega’s tijdens een vergadering, maar krijg je regelmatig bezoek van klanten of relaties, dan schotel je hen ook graag een kopje koffie voor. Zo wordt jouw koffie dus zeker zakelijk gebruikt en wordt het een kostenpost voor de zaak. Op koffie zit 9% btw en je mag dat bedrag bij elke aankoop van een zak koffiebonen zakelijk aftrekken op je belasting.

Heb jij al een goede koffiemachine op kantoor? Nee? Bekijk dan zeker ons aanbod!

Probeer Kreij Koffie en de koffiemachines van Groothandel De Kreij Koffiebonen, een koffiemachine voor op de zaak aanschaffen en/of reinigingsproducten inkopen? Neem contact op via 0187-48 26 90, mail naar info@kreijkoffie.nl of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Interesse in meer koffie tips?

Genieten van heerlijke koffie?

Probeer KreijKoffie! KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. Rijk van smaak, gemaakt van de lekkerste koffiebonen. Of het nu om onze espressobonen of instant koffie gaat. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld.

De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijk kopje KreijKoffie. Geniet van een krachtige espresso, lekkere cappuccino of de perfecte latte macchiato. Het maakt niet uit welke koffie jouw voorkeur heeft, je proeft het verschil.

Wil je een kopje KreijKoffie proeven? Maak dan een afspraak of bestel direct online een zak KreijKoffie.