Koffiemachine op kantoor

Koffiemachine op kantoor voor verse koffie

Een goede koffiemachine is onmisbaar voor op kantoor. Niet alleen jezelf maar ook je collega’s, zakenpartners en (nieuwe) klanten wil je kunnen voorzien van overheerlijke koffie. De Kreij Koffie heeft daarom speciaal voor jou de beste koffiemachines voor op kantoor geselecteerd. Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor op kantoor? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze showroom in Middelharnis om samen de mogelijkheden te bespreken.

Professionele koffiemachines en koffie automaten op kantoor

Voor de echte koffieliefhebber is er niets wat een professionele koffiemachine op kantoor kan evenaren. Met onze koffie automaten, geniet je van de perfecte kop koffie met je collega’s. Onze koffieautomaten zijn niet alleen efficiënt, maar voegen ook een vleugje luxe toe aan jouw koffiemoment op kantoor.

Welke koffiemachine moet ik kiezen voor op kantoor?

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?
Jouw keuze van een koffiemachine kan het verschil maken, want goede koffie is niet alleen essentieel voor je productiviteit, maar help ook aan een positieve sfeer op kantoor. Geen lelijke gezichten meer door een te sterke koffie, en samen genieten van een welverdiend moment rust. Investeer dus in een goede koffiemachine die niet alleen lekkere koffie maakt, maar ook nog eens lang meegaat. Ontdek hier al onze koffiemachines.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?
Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor de koffievoorziening in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom. Hier kunt u al onze zakelijke koffiemachines testen en ontdekken welke het beste bij uw bedrijf past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en u ontvangt vrijblijvend advies van ons.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Koffiemachines: merk het verschil tussen instant koffie en verse koffie

Jouw keuze van een koffiemachine kan het verschil maken, want goede koffie is niet alleen essentieel voor je productiviteit, maar help ook aan een positieve sfeer op kantoor. Geen lelijke gezichten meer door een te sterke koffie, en samen genieten van een welverdiend moment rust. Investeer dus in een goede koffiemachine die niet alleen lekkere koffie maakt, maar ook nog eens lang meegaat.

Service op maat

Bij uw koffieautomaat leveren wij u graag de service die past bij uw situatie. Zo bieden wij u de keuze uit een tweetal onderhoudscontracten of op afroep: vindt u het belangrijk dat de koffieautomaat periodiek wordt nagekeken en onderhouden door een deskundige monteur, dan is een preventief onderhoudscontract (CoffeeFlex) wellicht interessant voor u.

Indien u niet zit te wachten op mogelijk onverwachte kosten, adviseren wij u het afsluiten van een all-in onderhoudscontract (CoffeeRelax). Naast het periodieke onderhoudsbezoek door één van onze monteurs zijn ook kosten die bij een eventuele storing op kunnen treden door dit contract gedekt. De keuze is aan u.

Bekijk hier onze Installatie en Service kosten

Installatie op kantoor

Om al het mogelijke uit een koffieautomaat te kunnen halen, is de installatie van de koffieautomaat van groot belang. Onze installatiemonteurs beschikken over alle benodigde kennis om dit te realiseren. Door zowel jarenlange ervaring van deze monteurs als onze goede relatie met ETNA, Bravilor en Douwe Egberts is het mogelijk elk automaat optimaal te laten functioneren en geheel naar uw smaak in te stellen! Onze monteur zal de koffieautomaat installeren. In samenspraak met de gebruiker zal uiteindelijk de koffieautomaat worden afgesteld op de gewenste smaak. 

Naast het daadwerkelijk in bedrijf stellen, geven onze monteurs heldere en duidelijke instructies over het gebruik en reinigen van de koffieautomaat. Pas nadat alles naar wens en geheel duidelijk voor u is, zal onze monteur vertrekken. In geval van een freshbrew of espresso koffieautomaat zullen we de automaat na installatie een tweede maal bezoeken om de smaak van de koffie eventueel bij te stellen.

Daarom kiezen voor De Kreij