Koffiemachine op kantoor

Koffiemachine voor de lekkerste koffie

Een goede koffiemachine is onmisbaar voor op kantoor. Niet alleen jezelf maar ook je collega’s, zakenpartners en (nieuwe) klanten wil je kunnen voorzien van overheerlijke koffie. De Kreij Koffie heeft daarom speciaal voor jou de beste koffiemachines voor op kantoor geselecteerd. Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor op kantoor? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze showroom in Middelharnis om samen de mogelijkheden te bespreken.

Welke koffiemachine moet ik kiezen?

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?
Dient u medewerkers of gasten op een snelle en efficiënte manier van koffie te voorzien? Bekijk dan onze instant koffiemachines. Voor de ultieme koffiebeleving met verse espressobonen kiest u voor een koffiemachine met bonen. Ontdek hier al onze koffiemachines.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?
Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor de koffievoorziening in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom. Hier kunt u al onze zakelijke koffiemachines testen en ontdekken welke het beste bij uw bedrijf past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en u ontvangt vrijblijvend advies van ons.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Daarom kiezen voor De Kreij