Koffiemachine kantine

Professionele koffiemachines voor in de kantine

De volledig automatische en professionele koffieautomaten voor in de kantine zijn gemaakt voor mensen die goede koffie willen schenken. Gebruiksvriendelijke koffieautomaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw kantine. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze showroom in Middelharnis om samen de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfskantines en sportverenigingen

Zoekt u de perfecte koffiemachine voor jullie kantine? Hieronder staan de populairste koffiemachines voor kantines. Elke machine is geschikt om van jullie kantine de ideale ontspanningsplek te maken.

We staan altijd klaar om u te helpen met de keuze voor een koffiemachine die het best bij u past.

Onze populairste koffiemachines voor in kantines

Dit zijn de populairste machines van het moment, met onder andere Douwe Egberts, Bravilor en Etna.

Welke koffiemachine moet ik kiezen?

Welk type koffiemachine past bij uw kantine?
Dient u medewerkers of gasten op een snelle en efficiënte manier van koffie te voorzien in de kantine? Bekijk dan onze instant koffiemachines. Voor de ultieme koffiebeleving met verse espressobonen kiest u voor een koffiemachine met bonen. Ontdek hier al onze koffiemachines.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?
Een goede professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor het serveren van meerdere bezoekers in de kantine. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom. Hier kunt u al onze zakelijke koffiemachines testen en ontdekken welke het beste bij uw kantine past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en u ontvangt vrijblijvend advies van ons.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel

Service op maat

Bij uw koffiemachine leveren wij u graag de service die past bij uw situatie. Zo bieden wij u de keuze uit een tweetal onderhoudscontracten of op afroep: vindt u het belangrijk dat de koffiemachine in de kantine periodiek wordt nagekeken en onderhouden door een deskundige monteur, dan is een preventief onderhoudscontract (CoffeeFlex) wellicht interessant voor u. 

Indien u niet zit te wachten op mogelijk onverwachte kosten, adviseren wij u het afsluiten van een all-in onderhoudscontract (CoffeeRelax). Naast het periodieke onderhoudsbezoek door één van onze monteurs zijn ook kosten die bij een eventuele storing op kunnen treden door dit contract gedekt. De keuze is aan u.

Bekijk hier onze Installatie en Service kosten

Installatie in jullie kantine

Om al het mogelijke uit een koffieautomaat te kunnen halen, is de installatie van de koffiemachine erg belangrijk. Onze installatiemonteurs beschikken over alle benodigde kennis om dit te realiseren voor jullie. Door zowel jarenlange ervaring van deze monteurs als onze goede relatie met ETNA, Bravilor en Douwe Egberts is het mogelijk elk automaat optimaal te laten functioneren en geheel naar uw smaak in te stellen! Onze monteur zal de koffieautomaat installeren bij jullie in de kantine. In samenspraak zal uiteindelijk de koffieautomaat worden afgesteld op de gewenste smaak.

Naast het daadwerkelijk in bedrijf stellen, geven onze monteurs heldere en duidelijke instructies over het gebruik en reinigen van de koffieautomaat. Pas nadat alles naar wens en geheel duidelijk voor u is, zal onze monteur vertrekken! In geval van een freshbrew of espresso koffieautomaat voor in de kantine zullen we de automaat na installatie een tweede maal bezoeken om de smaak van de koffie eventueel bij te stellen.

Daarom kiezen voor De Kreij