Instant koffiemachine

Op zoek naar een zakelijke instant koffiemachine voor kantoor, kantine of horeca? Met ons divers assortiment instant machines hebben we de beste koffiemachine voor jou. Zowel voor klein- als grootgebruikers.

KreijKoffie helpt bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor advies op maat.

beste-instant-koffiemachines

Professionele instant koffiemachines ​

Instant koffieautomaten zetten aromatische koffie van kwaliteit en met veel gemak en variatie. Met onze hoogwaardige instant machines kun je iedere dag eenvoudig en snel van een heerlijk kopje koffie genieten. Op deze site laten wij slechts een deel van ons assortiment zien. Voor een compleet overzicht kun je het best langskomen in onze showroom, waar we je graag verwelkomen, en alle informatie kunnen geven tot in de details.

Welke machine wil jij uitproberen?

De beste instant koffiemachines op een rijtje

Bravilor Bolero 11

Bravilor Bolero 21

Bravilor Bolero 32

Bravilor Bolero 43

ETNA Mundo Instant Small

ETNA Dorado Instant Compact

persoonlijk-advies-koffiemachine-kopen

Persoonlijk advies nodig?

De perfecte koffiemachine kopen kan best lastig zijn. Of je nu op zoek bent naar een instant koffiemachine, bonenmachine of ander soort koffiemachine. Daarom adviseert KreijKoffie je gratis.

Wat is een instant koffiemachine?

Een instant koffiemachine is een apparaat dat is ontworpen om snel en eenvoudig koffie te bereiden met behulp van instant koffiepoeder. In tegenstelling tot bonen koffiemachines en fresh brew koffiemachines, maakt een instant koffiemachine geen gebruik van gemalen koffie of koffiebonen, maar van oploskoffie.

Instant koffiemachines zijn zeer snel en kunnen binnen enkele seconden een kop koffie bereiden. Hierdoor zijn ze ideaal voor situaties waar tijd van essentieel belang is, zoals in kantoren, wachtruimtes of kantines. Het gebruik van oploskoffie maakt het proces ook zeer eenvoudig. Je hoeft alleen het waterreservoir te vullen en de machine te voorzien van instant koffie.

Tenslotte zijn instant koffiemachines meestal makkelijker schoon te maken, omdat ze geen koffiemolens of zetgroepen hebben die regelmatig gereinigd moeten worden.

Wanneer kies je voor een instant koffiemachine?

Een koffiemachine die gebruikmaakt van instant koffie en producten kan in verschillende situaties een goede keuze zijn:

  1. Snelle bereiding: Instant koffiezetmachines zijn ontworpen voor snelheid en gemak. Ze kunnen binnen enkele seconden een kop koffie bereiden, wat ideaal is voor drukke omgevingen waar mensen snel koffie willen drinken.

  2. Gebruiksgemak: Deze machines zijn eenvoudig te bedienen en vereisen geen barista-vaardigheden. Dit maakt ze geschikt voor kantoren, wachtruimtes, en openbare plaatsen waar veel verschillende mensen de machine zullen gebruiken.

  3. Onderhoud: Instant koffiezetmachines zijn vaak gemakkelijker te onderhouden en schoon te maken dan traditionele koffiemachines. Dit is een voordeel in omgevingen waar de machine intensief wordt gebruikt en regelmatig onderhoud nodig is.

  4. Kostenbesparing: Omdat instant koffie goedkoper is dan versgemalen koffiebonen, kunnen deze machines kostenbesparend zijn op de lange termijn. Dit is vooral aantrekkelijk voor bedrijven, verenigingen en instellingen met een beperkt budget.

  5. Consistente Kwaliteit: Instant koffiezetmachines leveren een consistente smaak en kwaliteit, wat handig is in omgevingen waar consistentie belangrijk is.

  6. Veelzijdigheid: De meeste instant koffiemachines kunnen ook andere warme dranken bereiden, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato en thee. Dit maakt ze zeer veelzijdig. 

De voordelen van een instant koffieautomaat

Een koffieautomaat met instant producten is aan te raden in situaties waar snelheid, gebruiksgemak, onderhoudsgemak, kostenbesparing, consistente kwaliteit en veelzijdigheid belangrijk zijn. Ook wanneer er geen wateraansluiting in de buurt is. 

Instant koffie is goedkoper dan bonen

Snelle bereiding (maximaal 11 seconden)

Eenvoudige en snelle bediening

Onderhoudsvriendelijk en snel schoon

Consistente snelheid en kwaliteit

Maakt verschillende soorten koffie

Kies jij ook voor KreijKoffie?

Onze koffie is KreijKoffie

Rijk aan smaak, dagelijks genieten

KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. Rijk van smaak, gemaakt van de lekkerste koffiebonen. Of het nu om onze espressobonen of instant koffie gaat. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld.

De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijk kopje KreijKoffie. Geniet van een krachtige espresso, lekkere cappuccino of de perfecte latte macchiato. Het maakt niet uit welke koffie jouw voorkeur heeft, je proeft het verschil.

Wil je een kopje KreijKoffie proeven? Maak dan een afspraak of bestel direct online een zak KreijKoffie.

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel