Installatie & service

Installatie

Om al het mogelijke uit een koffieautomaat te kunnen halen, is de installatie van de koffieautomaat van groot belang. Onze installatiemonteurs beschikken over alle benodigde kennis om dit te realiseren. Door zowel jarenlange ervaring van deze monteurs als onze goede relatie met ETNA, Bravilor en Douwe Egberts is het mogelijk elk automaat optimaal te laten functioneren en geheel naar uw smaak in te stellen! Onze monteur zal de koffieautomaat installeren. In samenspraak met de gebruiker zal uiteindelijk de koffieautomaat worden afgesteld op de gewenste smaak. 

Naast het daadwerkelijk in bedrijf stellen, geven onze monteurs heldere en duidelijke instructies over het gebruik en reinigen van de koffieautomaat. Pas nadat alles naar wens en geheel duidelijk voor u is, zal onze monteur vertrekken. In geval van een freshbrew of espresso koffieautomaat zullen we de automaat na installatie een tweede maal bezoeken om de smaak van de koffie eventueel bij te stellen.

Installatie

incl. BRITA waterfilter C150
315
00
Eenmalig
  • incl. tweede bezoek
  • incl. BRITA waterfilter
  • Heldere instructies
Vanaf prijs

CoffeeFlex

excl. verplicht waterfilter
195
00
Jaarlijks
  • Onderhoudscontract
  • Verlenging levensduur
  • Storing binnen 24 uur
vanaf prijs

CoffeeRelax

excl. verplicht waterfilter
350
00
Jaarlijks
  • Alle kosten gedekt
  • Looptijd max 5 jaar
  • Storing binnen 24 uur
vanaf prijs

Service op maat

Bij uw koffieautomaat leveren wij u graag de service die past bij uw situatie. Zo bieden wij u de keuze uit een tweetal onderhoudscontracten of op afroep: vindt u het belangrijk dat de koffieautomaat periodiek wordt nagekeken en onderhouden door een deskundige monteur, dan is een preventief onderhoudscontract (CoffeeFlex) wellicht interessant voor u.

Indien u niet zit te wachten op mogelijk onverwachte kosten, adviseren wij u het afsluiten van een all-in onderhoudscontract (CoffeeRelax). Naast het periodieke onderhoudsbezoek door één van onze monteurs zijn ook kosten die bij een eventuele storing op kunnen treden door dit contract gedekt. De keuze is aan u.

Tarieven voor werkzaamheden die niet onder bovenstaande contracten vallen:

De Kreij Koffie: uw leverancier voor koffiezetapparaten en benodigdheden