Horeca koffiemachine

Op zoek naar een koffiemachine voor in de horeca?

Omdat geen enkele horecazaak hetzelfde is, biedt De Kreij Koffie een ruime keuze aan koffiemachines die speciaal zijn ontwikkeld voor de veeleisende horeca ondernemer. Of dat nu gaat om een volautomaat of een espressomachine. We voorzien je graag van advies. Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze showroom in Middelharnis om samen de mogelijkheden te bespreken.

Welke koffiemachine moet ik kiezen?

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?
Dient u medewerkers of gasten op een snelle en efficiënte manier van koffie te voorzien? Bekijk dan onze instant koffiemachines. Voor de ultieme koffiebeleving met verse espressobonen kiest u voor een koffiemachine met bonen. Ontdek hier al onze koffiemachines.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?
Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor de koffievoorziening in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst bekijken?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom. Hier kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Zo kunt u ontdekken welke koffiemachine het beste bij uw bedrijf past. Dit is geheel vrijblijvend en uiteraard met persoonlijk advies.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel

Daarom kiezen voor De Kreij