Fresh Brew koffiemachine kopen?

Op zoek naar een zakelijke fresh brew koffiemachine voor kantoor, kantine of horeca? Met ons divers assortiment fresh brew machines hebben we de beste koffiemachine voor jou. Zowel voor klein- als grootgebruikers.

KreijKoffie helpt bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor advies op maat.

beste-zakelijke-fresh-brew-koffiemachines

De beste zakelijke fresh brew koffiemachines

 KreijKoffie biedt uitsluitend hoogwaardige fresh brew koffiemachines. Fresh brew machines maken smaakvolle en verse koffie, op ieder moment van de dag, kopje voor kopje. Op deze pagina vind je enkele van de beste machines die wij verkopen. Voor een compleet overzicht kun je het best langskomen in onze showroom, waar we je graag verwelkomen.

Welke machine wil jij uitproberen?

Top 5 best verkochte fresh brew koffieautomaaten

Bravilor FreshOne

Bravilor Freshmore 310

Bravilor Freshmore XL 330

Douwe Egberts Fresh Brew Omni S​

Douwe Egberts Fresh Brew Omni​

persoonlijk-advies-koffiemachine-kopen

Persoonlijk advies nodig?

De perfecte koffiemachine kopen kan best lastig zijn. Of je nu op zoek bent naar een fresh brew machine, bonenmachine of ander soort koffiemachine. Daarom adviseert KreijKoffie je gratis.

Wat is een fresh brew koffiemachine?

Een fresh brew koffiemachine is een type koffiemachine dat is ontworpen om een vers kopje koffie te zetten, meestal door gebruik te maken van voorgemalen koffie in plaats van hele koffiebonen. Dit type machine richt zich op het behouden van de versheid van de koffie door een snelle en efficiënte zetmethode te gebruiken. Hier zijn enkele kenmerken van een fresh brew koffiemachine:

  • Snelheid: fresh brew koffiemachines zijn ontworpen om snel een kop koffie te zetten, wat ze ideaal maakt voor situaties waarin je snel koffie nodig hebt, zoals in kantoren.

  • Versheid: hoewel de koffie niet ter plekke wordt gemalen zoals bij een bonen koffiemachine, richt een fresh brew machine zich op het minimaliseren van de tijd tussen het zetten en het serveren van de koffie, wat helpt om de versheid te behouden.

  • Gemak: fresh brew machines zijn over het algemeen eenvoudig te gebruiken en onderhouden. Ze hebben vaak minder onderdelen dan bonen koffiemachines en vereisen minder schoonmaakwerk.

  • Consistentie: omdat fresh brew machines voorgemalen koffie gebruiken, bieden ze consistentie in smaak en sterkte, aangezien de hoeveelheid koffie en de maalgraad altijd hetzelfde zijn.

  • Geen ingebouwde molen: in tegenstelling tot bonen koffiemachines, hebben fresh brew koffiemachines geen ingebouwde koffiemolen, wat betekent dat ze stiller zijn en minder onderhoud nodig hebben wat betreft het schoonmaken van de molen.

Wanneer kies je voor een fresh brew koffiemachine?

Een fresh brew koffiemachine is ideaal voor mensen die snel en gemakkelijk een vers kopje koffie willen zetten zonder het gedoe van het malen van bonen. Een fresh brew koffiemachine is aan te raden in situaties waar de smaak van een kopje koffie erg belangrijk is en kan in verschillende situaties een goede keuze zijn:

  1. Smaak van het “ouderwetse” kopje koffie: fresh brew koffie is vergelijkbaar met de smaak van het “ouderwetse” kopje filterkoffie. Fresh brew koffie is speciaal ontwikkeld voor koffiemachines met een filterzetsysteem, waarbij de maling van de koffie net iets anders is dan de gewone standaard zetkoffie.
  1. Ieder kopje wordt vers gezet: het zetproces van een fresh brew koffieautomaat met papierfilter is vergelijkbaar met een koffiezetapparaat voor huishoudelijk gebruik. In de koffie canister zit gemalen koffie. Per kopje koffie komt er een hoeveelheid gemalen koffie in de koffie brewer. De koffie brewer heeft papieren filterrol, waar de koffie op terecht komt. Daarna wordt er water toegevoegd en kan de koffie even trekken. Vervolgens komt de koffie door de uitloop in je kopje. Het koffiedik op het filterpapier valt aan het eind van het zetproces in de afvalbak. Dan is de machine klaar voor de volgende kop koffie.
  1. Snelheid en proces: het zetten van één kopje koffie met een freshbrew koffieautomaat duurt gemiddeld 20 tot 35 seconden. Dit wordt gemeten van het moment van doseren tot het moment dat de koffie is uitgegeven. Het water heeft namelijk ongeveer 15 seconden de tijd nodig om alle smaakstoffen uit de gemalen koffiebonen te halen. Het is dus niet mogelijk dit zetproces sneller te laten verlopen, want dan ontstaat er een zuur en slap kopje koffie.

De voordelen van fresh brew

Fresh brew is gemalen koffie van verse bonen. Lekkere koffie, op ieder moment van de dag, kopje voor kopje vers gezet. Dus wil je snel een kop verse, geurige koffie op ieder moment van de dag? Het kan allemaal met onze Fresh Brew melanges! Door de speciale samenstelling van de melanges, de zetmethode en de juiste hoeveelheid heet water, is elke kop of kan koffie intens en smaakvol. 

Ben je op zoek naar een Fresh Brew koffieautomaat? Wij adviseren je graag.

Heerlijke "ouderwetse" koffie

Snel, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk

Consistente koffiekwaliteit en versheid

Kies jij ook voor De Kreij?

Onze koffie is KreijKoffie

Rijk aan smaak, dagelijks genieten

KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. Rijk van smaak, gemaakt van de lekkerste koffiebonen. Of het nu om onze espressobonen of instant koffie gaat. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld.

De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijk kopje KreijKoffie. Geniet van een krachtige espresso, lekkere cappuccino of de perfecte latte macchiato. Het maakt niet uit welke koffie jouw voorkeur heeft, je proeft het verschil.

Wil je een kopje KreijKoffie proeven? Maak dan een afspraak of bestel direct online een zak KreijKoffie.

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel