Fresh Brew machine kopen?

Professionele Fresh Brew machines

Fresh brew is gemalen koffie van verse bonen. Smaakvolle koffie, op ieder moment van de dag, kopje voor kopje vers gezet. Snel een kop verse, geurige koffie op ieder moment van de dag? Het kan allemaal met onze Fresh Brew melanges! Door de speciale samenstelling van de melanges en de zetmethode is elke kop of kan koffie intens en smaakvol. Bent u op zoek naar een Fresh Brew machine ? Wij adviseren u graag.

Fresh Brew machines

Douwe Egberts Fresh Brew Omni S

Douwe Egberts Fresh Brew Omni

Welke koffiemachine moet ik kiezen?

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?
Dient u medewerkers of gasten op een snelle en efficiënte manier van koffie te voorzien? Bekijk dan onze instant koffiemachines. Voor de ultieme koffiebeleving met verse espressobonen kiest u voor een bonenmachine. Ontdek hier al onze koffiemachines.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?
Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor de koffievoorziening in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom. Hier kunt u al onze zakelijke koffiemachines testen en ontdekken welke het beste bij uw bedrijf past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en u ontvangt vrijblijvend advies van ons.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

De Kreij Koffie: uw leverancier voor koffiezetapparaten