Douwe Egberts koffiemachine zakelijk

De bekende koffiemachines van Douwe Egberts

Een koffiemachine van Douwe Egberts is absoluut onmisbaar bij jou op de zaak. Je bent namelijk verzekerd van een constante kwaliteit en een spectaculaire smaaksensatie. De koffiemachines zijn er in allerlei soorten en maten en ze beschikken elk over hun eigen zeer hoge kwaliteiten. Een Douwe Egberts koffiemachine bestel je uiteraard na een goed advies. De koffie koop je eenvoudig online via onze site. 

Heb je advies nodig bij je aankoop? Neem zeker contact op met onze koffiespecialisten om een afspraak te maken in onze showroom of we geven telefonisch advies voor een succesvolle aankoop via onze site.

Ontdek de ideale zakelijke koffieautomaat van Douwe Egberts

De keuze voor jullie nieuwe koffiemachine hangt af van enkele factoren. Denk aan de dagelijkse koffiebehoefte van jullie medewerkers, de gewenste snelheid van het koffiezetten door de machine, en de voorkeur voor verse bonen of instant koffie. Wij bieden een assortiment professionele DE koffiemachines, geschikt voor kleine als grote bedrijven. 

Elk apparaat heeft zijn unieke eigenschappen. Hieronder staan enkele Cafitesse machines die enorm populair zijn. 

Top 4 Douwe Egberts Cafitesse koffiemachines

Let op: dit zijn bruto verkoopprijzen | Bel of mail voor de beste prijs!

Zij hebben ook voor Douwe Egberts gekozen!

Koop je zakelijke koffie benodigdheden eenvoudig bij ons online

In onze webshop vind je diverse DE koffiemachines voor bedrijven, waaronder deze professionele espresso machines. Kies de machine die het beste bij jullie past. Denk aan het maximaal aantal kopjes, het aantal gebruikers en natuurlijk de keuze tussen instant en bonen machines.

Staat je favoriete apparaat er niet bij, bekijk dan zeker eens ons gehele assortiment in onze webwinkel. 

Je kunt in onze webwinkel terecht voor eigenlijk alle zakelijke koffie benodigdheden, van koffiemachines tot suiker, creamer en bekers. Daarnaast hebben we een uniek aanbod van de lekkerste koffiebonen, variërend van Espresso tot de heerlijkste Fresh brew. 

Bestel een Douwe Egberts Koffiemachine online, of kom langs in onze showroom

Voor de aanschaf van een zakelijke koffiemachine is goed advies essentieel. Weet je precies welke machine het beste bij je past, bestel dan eenvoudig online in onze webwinkel. Heb je liever ondersteuning? Neem gerust contact op met onze koffiespecialisten om een afspraak te maken in onze showroom. We verwelkomen je graag in onze showroom in Middelharnis onder het genot van een kopje koffie. Zo krijg je persoonlijk advies op maat, en kunnen we al je vragen direct beantwoorden. Want ieder bedrijf heeft andere behoeften. We hebben tientallen zakelijke koffiemachines op voorraad, met elke zijn unieke eigenschappen. 

We bieden natuurlijk ook telefonisch advies. Bel onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens achter op onze contact pagina.

Wil je gewoon wat meer informatie opvragen over een van onze Douwe Egberts koffiemachines? Stuur ons dan een email. 

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel

Daarom kiezen voor De Kreij

Meer dan alleen maar koffiemachines

Bij ons ben je aan het goede adres om alles wat te maken heeft met de lekkerste koffie op kantoor, in de kantine of voor de horeca. 

We hebben een divers aanbod van artikelen. Mocht er iets niet tussen staan waar je naar op zoek bent. Neem gerust even contact met ons op. We zullen het vast kunnen leveren. Je kunt bij ons ook in de showroom langskomen op afspraak. Zo kun je alle machines en artikelen persoonlijk komen bekijken. 

Bonenmachine

Ieder kopje koffie verser dan vers! De Kreij Koffie-machines malen de verse koffiebonen voor ieder kopje apart. Espresso is een zetmethode waarbij onder hoge druk water door versgemalen koffiebonen wordt geperst. Die druk zorgt voor een karakteristieke smaak, mét een laagje crema. Meer advies nodig? Wij adviseren u graag.