De Kreij kiest voor duurzaam: 163 zonnepanelen op het dak

kreij-koffie-gaat-voor-duurzaam

Bij Groothandel De Kreij zijn we trots om een belangrijke mijlpaal te delen in onze reis naar duurzaamheid. Onlangs hebben we 163 zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand geïnstalleerd, een stap die ons niet alleen helpt om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ons ook volledig energieneutraal maakt.

Waarom zonne-energie?

Zonne-energie is een van de meest duurzame en milieuvriendelijke energiebronnen die beschikbaar zijn. Door te investeren in zonnepanelen, zetten we een grote stap richting een groenere toekomst. Zonne-energie reduceert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, vermindert CO2-uitstoot en draagt bij aan een schonere, gezondere planeet.

De impact van 163 Zonnepanelen

Onze 163 zonnepanelen produceren jaarlijks genoeg energie om volledig in onze eigen elektriciteitsbehoefte te voorzien. Dit betekent dat we niet alleen onze eigen energiekosten drastisch verminderen, maar ook actief bijdragen aan het verminderen van de totale vraag naar energie uit niet-duurzame bronnen.

Energie neutraal: wat betekent dat?

Energie neutraal zijn houdt in dat we net zoveel energie opwekken als we verbruiken. Dankzij onze zonnepanelen genereren we voldoende energie om al onze bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, van verlichting en verwarming tot het aandrijven van machines en apparatuur. Hierdoor hoeven we geen energie meer af te nemen van het net, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van onze ecologische voetafdruk.

Voordelen voor onze klanten en de gemeenschap

Onze inzet voor duurzaamheid heeft ook directe voordelen voor onze klanten en de gemeenschap. We kunnen nu onze producten en diensten aanbieden met een nog kleinere impact op het milieu. Bovendien hopen we anderen te inspireren om ook duurzame initiatieven te omarmen.

Toekomstplannen

Bij De Kreij stoppen we hier niet. We blijven ons inzetten voor continue verbetering van onze duurzame praktijken. Onze volgende stappen omvatten verdere optimalisatie van ons energiegebruik, investeren in nog efficiëntere technologieën en het onderzoeken van aanvullende duurzame energiebronnen.

Wij nodigen onze klanten, partners en de gemeenschap uit om deel uit te maken van onze reis naar duurzaamheid. Samen kunnen we werken aan een betere en groenere toekomst. Laten we samen een positieve impact maken!

huig-groothandel-de-kreij

Genieten van heerlijke koffie?

Probeer KreijKoffie! KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. Rijk van smaak, gemaakt van de lekkerste koffiebonen. Of het nu om onze espressobonen of instant koffie gaat. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld.

De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijk kopje KreijKoffie. Geniet van een krachtige espresso, lekkere cappuccino of de perfecte latte macchiato. Het maakt niet uit welke koffie jouw voorkeur heeft, je proeft het verschil.

Wil je een kopje KreijKoffie proeven? Maak dan een afspraak of bestel direct online een zak KreijKoffie.