Condities:

Aflevering en installatie (inclusief Brita waterfilter):

Om al het mogelijke uit een koffieautomaat te kunnen halen, is de installatie van de koffieautomaat van groot belang. Onze installatiemonteurs beschikken over alle benodigde kennis om dit te realiseren. Door zowel jarenlange ervaring van deze monteurs als onze goede relatie met ETNA, Bravilor en Douwe Egberts is het mogelijk elk automaat optimaal te laten functioneren en geheel naar uw smaak in te stellen! Onze monteur zal de koffieautomaat installeren. In samenspraak met de gebruiker zal uiteindelijk de koffieautomaat worden afgesteld op de gewenste smaak. 

 

Naast het daadwerkelijk in bedrijf stellen, geven onze monteurs heldere en duidelijke instructies over het gebruik en reinigen van de koffieautomaat. Pas nadat alles naar wens en geheel duidelijk voor u is, zal onze monteur vertrekken. In geval van een freshbrew of espresso koffieautomaat zullen we de automaat na installatie een tweede maal bezoeken om de smaak van de koffie eventueel bij te stellen.

 

Prijs € 315.-

Garantie:

Op een nieuwe machine geldt een garantie van 12 maanden.

 

Service:

Bij uw koffiezetapparaat leveren wij u graag de service die past bij uw situatie. Zo bieden wij u een tweetal onderhoudscontracten aan of u kunt kiezen voor service op afroep.      

CoffeeFlex contract

Een CoffeeFlex onderhoudscontract biedt u de zekerheid van periodiek onderhoud. Het uitvoeren van dit preventieve onderhoud zal de levensduur van de automaat aanzienlijk verlengen, de storingsgraad verlagen en bovenal een goede smaak van de koffie garanderen!

 

Mocht u een onderhoudscontract bij ons hebben afgesloten en de koffieautomaat gaat onverhoopt toch storen, dan zullen wij u uiteraard komen bezoeken om de automaat te repareren. De gemaakt kosten zullen wij op basis van nacalculatie doorberekenen.

Tijdens deze jaarlijkse, preventieve onderhoudsbeurt worden onderstaande werkzaamheden verricht:

 

  • Algehele visuele inspectie.
  • Koffieautomaat reinigen.
  • Boiler ontkalken.
  • Indien aanwezig; zetgroep demonteren, reinigen en versleten onderdelen vervangen.
  • Indien aanwezig; bonenmaler reinigen en afstellen.
  • Mixersysteem demonteren, reinigen en versleten afdichtingen vervangen.
  • Waterfilter vervangen en afstellen.
  • Ingrediënten afstellen.
  • Algehele controle op lekkage en juiste werking.

 

Nettoprijs € 275.-

 

CoffeeRelax contract

Vanzelfsprekend vindt ook in dit contract preventief onderhoud plaats. De werkzaamheden genoemd bij het CoffeeFlex onderhoudscontract zullen wij ook in dit contract verrichten. Het verschil ten opzichte van het CoffeeFlex Contract zit hem in de kosten bij eventuele storingen van de automaat.

Bij het CoffeeRelax Contract zijn de kosten ten gevolge van de storing (voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen) in het tarief inbegrepen. Het afsluiten van een CoffeeRelax Contract is uitsluitend mogelijk voor nieuwe automaten. De maximale looptijd bedraagt 5 jaar.

 

Nettoprijs € 550.-

Service op afroep

Tarieven voor werkzaamheden die niet onder bovenstaande contracten vallen.

Voorrijkosten                     € 85.-

Uurtarief                             € 85.-

Brita C150 wisselfilter      € 85.-

Prijzen:

Prijzen zijn gebaseerd op basis van afname van onze machine gebonden ingrediënten, netto en exclusief BTW.