Cafitesse

Cafitesse

Door de unieke zetmethode van Douwe Egberts worden de aroma’s behouden. Zodra de koffie is gezet, wordt deze direct geconcentreerd. Dit pure koffie-extract wordt vacuüm verpakt en diepgevroren voor versgarantie. Cafitesse bestellen? Bel of mail gerust. Wij adviseren u graag.

Welke koffiemachine moet ik kiezen?

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?
Dient u medewerkers of gasten op een snelle en efficiënte manier van koffie te voorzien? Bekijk dan onze instant koffiemachines. Voor de ultieme koffiebeleving met verse espressobonen kiest u voor een koffiemachine met bonen. Ontdek hier al onze koffiemachines.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?
Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor de koffievoorziening in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom. Hier kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Zo kunt u ontdekken welke koffiemachine het beste bij uw bedrijf past. Dit is geheel vrijblijvend en uiteraard met persoonlijk advies.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Daarom kiezen voor De Kreij