Cafitesse koffiemachine kopen?​

Op zoek naar een zakelijke cafitesse koffiemachine voor kantoor, kantine of horeca? Met ons divers assortiment bonenmachines hebben we de beste koffiemachine voor jou. Zowel voor klein- als grootgebruikers.

KreijKoffie helpt bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor advies op maat.

beste-cafitesse-koffiemachines-zakelijk

De beste cafitesse koffiemachines

 KreijKoffie biedt uitsluitend hoogwaardige cafitesse koffiemachines. Cafitesse machines zetten heerlijke vol aromatische koffie van een constante topkwaliteit. Daarbij zijn de machines snel en zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor het een populaire keuze is. Op deze pagina vind je enkele van de beste cafitesse machines die wij aanbieden. Voor een compleet overzicht kun je het best langskomen in onze showroom, waar we je graag verwelkomen.

Welke machine wil jij uitproberen?

Top 6 best verkochte cafitesse machines van Douwe Egberts

Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact Touch​

Douwe Egberts Excellence Compact Black

Douwe Egberts Cafitesse Quantum 300​

ETNA Espresso Compact

Bravilor Sprso

Douwe Egberts Koro 2.0

persoonlijk-advies-koffiemachine-kopen

Persoonlijk advies nodig?

De perfecte koffiemachine kopen kan best lastig zijn. Of je nu op zoek bent naar een bonenmachine, filtermachine of ander soort koffiemachine. Daarom adviseert KreijKoffie je gratis.

Voor wie zijn cafitesse koffiemachines aan te raden?

Over het algemeen zijn zakelijke bonenkoffiemachines geschikt voor elke omgeving waar hoogwaardige koffie wordt gewaardeerd en waar regelmatig een aanzienlijk aantal mensen bediend moet worden.

  1. Kantoren: bonen koffiemachines zijn ideaal voor kantoren van elke omvang, van kleine startups tot grote bedrijven. Ze bieden medewerkers en bezoekers hoogwaardige koffieopties die kunnen worden aangepast aan individuele smaken.

  2. Horeca: restaurants, cafés, hotels en andere horecagelegenheden kunnen profiteren van bonenkoffiemachines om hoogwaardige koffie te serveren aan hun klanten. Deze machines bieden vaak een brede selectie aan dranken, zoals espresso, cappuccino, latte, en meer.

  3. Wachtruimtes en wachtkamers: Zakelijke bonenkoffiemachines zijn ook geschikt voor gebruik in wachtruimtes van medische kantoren, sportscholen, spa’s en andere openbare ruimtes waar klanten of patiënten comfortabel kunnen wachten terwijl ze genieten van een kopje koffie.

  4. Onderwijsinstellingen: scholen, hogescholen en universiteiten kunnen profiteren van bonenkoffiemachines om studenten en docenten van kwaliteitskoffie te voorzien tijdens lange studie- of werksessies.

  5. Evenementen en conferenties: tijdelijke evenementenlocaties, beurzen en conferentiecentra kunnen bonenkoffiemachines gebruiken om deelnemers en bezoekers van verse koffie te voorzien gedurende de hele duur van het evenement.

De voordelen van cafitesse machines

Wist je dat koffiebonen verser zijn dan gemalen koffie? En wist je dat het malen van verse koffiebonen zorgt voor een intenser en rijker aroma? Met een bonenmachine maal je de bonen vlak voordat je je koffie bereidt, waardoor je altijd kunt genieten van de meest verse smaak. Dit is al reden genoeg om voor een bonenmachine te kiezen.

Daarbij bieden koffiebonenmachines vaak een breed scala aan opties, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato en meer. Je kunt ook experimenteren met verschillende soorten bonen en melanges om nieuwe smaken te ontdekken. Zo kan je nog meer genieten van heerlijke koffie.

Heerlijke vers gemalen koffie

Koffie gemaakt van verse koffiebonen smaakt het lekkerst. Dat komt doordat de bonen ter plaatsen worden gemalen. Dit zorgt voor intense en rijke aroma's, waardoor je koffie lekkerder smaakt.

Kostenbesparend op lange termijn​

Hoewel de initiële investering voor een koffiebonenmachine misschien hoger is dan bijvoorbeeld een koffiezetapparaat met cups, zijn bonen op de lange termijn goedkoper zijn dan voorgevulde cups.

Milieuvriendelijk

Door bonen te gebruiken in plaats van wegwerpcups of -pads, draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Iets waar we bij De Kreij zeker voorstander van zijn.

Kies jij ook voor De Kreij?

Onze koffie is KreijKoffie

Rijk aan smaak, dagelijks genieten

KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. Rijk van smaak, gemaakt van de lekkerste koffiebonen. Of het nu om onze espressobonen of instant koffie gaat. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld.

De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijk kopje KreijKoffie. Geniet van een krachtige espresso, lekkere cappuccino of de perfecte latte macchiato. Het maakt niet uit welke koffie jouw voorkeur heeft, je proeft het verschil.

Wil je een kopje KreijKoffie proeven? Maak dan een afspraak of bestel direct online een zak KreijKoffie.

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel