Bravilor koffiemachines

Professionele koffiezetapparatuur van Bravilor

Bravilor Bonamat is een fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, volautomatische koffiemachines en heetwaterdispensers.

Kwaliteit is een rode draad door de organisatie. Het is een van de redenen waarom de producten sinds 1948 als betrouwbaar, kwalitatief en duurzaam worden beschouwd. Kwaliteit is essentieel voor het proces van productontwikkeling, materiaalkeuze , bediening van machines en gedrag van de professionele medewerkers.

Top 4 Bravilor Koffiemachines

Welke Bravilor koffiemachine moet ik kiezen?

Welk type koffiemachine past bij uw bedrijf?
Dient u medewerkers of gasten op een snelle en efficiënte manier van koffie te voorzien? Bekijk dan onze instant koffiemachines. Voor de ultieme koffiebeleving met verse espressobonen kiest u voor een bonenmachine. Ontdek hier al onze Bravilor zakelijke koffiemachines.

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?
Een professionele koffiemachine is een efficiënte oplossing voor de koffievoorziening in een bedrijf met meer dan vijf medewerkers. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u tevens een servicecontract afsluiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u de koffiemachine voor aanschaf eerst testen?
Kom samen met uw collega’s langs in onze showroom. Hier kunt u al onze zakelijke koffiemachines testen en ontdekken welke het beste bij uw bedrijf past. Deze koffieproeverij is geheel gratis en u ontvangt vrijblijvend advies van ons.

Wilt u direct een koffiemachine kopen?
Het is ook mogelijk om direct een koffiemachine voor kantoor te bestellen in onze webshop. Bekijk onze koffiemachines of neem contact op met een van onze specialisten. Zo geniet u snel van heerlijke koffie op uw werkplaats!

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel

Daarom kiezen voor De Kreij