Zakelijke bonenmachines

Op zoek naar een zakelijke bonenmachine voor kantoor, kantine of horeca? Met ons divers assortiment bonenmachines hebben we de beste koffiemachine voor jou. Zowel voor klein- als grootgebruikers.

KreijKoffie helpt bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor advies op maat.

beste-zakelijke-bonenmachines-kreijkoffie

De beste bedrijfskoffiemachine met bonen?

KreijKoffie biedt uitsluitend hoogwaardige bonenmachines. Een greep uit ons assortiment vind je op deze pagina, en in onze webwinkel. Voor een compleet overzicht kun je het best langskomen in onze showroom, waar we je graag verwelkomen.

Welke machine wil jij uitproberen?

Top 6 best verkochte bonenmachines

Melitta Caffeo Solo

Douwe Egberts Koro 2.0

ETNA Dorado Compact

Bravilor Sego 12 Espresso

Douwe Egberts Omni S

Douwe Egberts Omni Double

persoonlijk-advies-koffiemachine-kopen

Persoonlijk advies nodig?

De perfecte koffiemachine kopen kan best lastig zijn. Of je nu op zoek bent naar een bonenmachine, filtermachine of ander soort koffiemachine. Daarom adviseert KreijKoffie je gratis.

Wat is een bonen koffiemachine?

Een bonen koffiemachine is een apparaat dat hele koffiebonen maalt en vervolgens koffie zet. Deze machines zijn ontworpen om het proces van koffiezetten te vereenvoudigen en de versheid van de koffie te maximaliseren door bonen pas te malen vlak voordat de koffie wordt gezet.

Bonenmachines hebben een compartiment waar de koffiebonen worden opgeslagen en een ingebouwde koffiemolen die de koffiebonen maalt tot de gewenste fijnheid. De meeste machines bieden verschillende maalgraadinstellingen, zodat je de sterkte en smaak van de koffie kunt aanpassen.

Het grote voordeel van bonenkoffiemachines is dat ze vaak veel instellingsmogelijkheden en drankopties bieden. Van espresso tot latte macchiato. Veel machines laten je toe om instellingen zoals de maalgraad, koffiesterkte en soms zelfs de watertemperatuur aan te passen, zodat je de koffie naar je persoonlijke smaak kunt maken. Deze instellingen kunnen worden geregeld via een handig paneel met knoppen, touchscreen of een combinatie daarvan.

Kort samengevat; de machine doet al het werk, van het malen van de bonen tot het zetten van de koffie en soms zelfs het opschuimen van melk. Jij zorgt alleen voor het onderhoud zoals water en koffiebonen bijvullen.

Voor wie is een koffieautomaat met bonen aan te raden?

Over het algemeen zijn zakelijke bonenkoffiemachines geschikt voor elke omgeving waar hoogwaardige koffie wordt gewaardeerd en waar regelmatig een aanzienlijk aantal mensen bediend moet worden.

  1. Kantoren: bonen koffiemachines zijn ideaal voor kantoren van elke omvang, van kleine startups tot grote bedrijven. Ze bieden medewerkers en bezoekers hoogwaardige koffieopties die kunnen worden aangepast aan individuele smaken.

  2. Horeca: restaurants, cafés, hotels en andere horecagelegenheden kunnen profiteren van bonenkoffiemachines om hoogwaardige koffie te serveren aan hun klanten. Deze machines bieden vaak een brede selectie aan dranken, zoals espresso, cappuccino, latte, en meer.

  3. Wachtruimtes en wachtkamers: Zakelijke bonenkoffiemachines zijn ook geschikt voor gebruik in wachtruimtes van medische kantoren, sportscholen, spa’s en andere openbare ruimtes waar klanten of patiënten comfortabel kunnen wachten terwijl ze genieten van een kopje koffie.

  4. Onderwijsinstellingen: scholen, hogescholen en universiteiten kunnen profiteren van bonenkoffiemachines om studenten en docenten van kwaliteitskoffie te voorzien tijdens lange studie- of werksessies.

  5. Evenementen en conferenties: tijdelijke evenementenlocaties, beurzen en conferentiecentra kunnen bonenkoffiemachines gebruiken om deelnemers en bezoekers van verse koffie te voorzien gedurende de hele duur van het evenement.

Wanneer kies je voor een koffiemachine met bonen?

Wist je dat koffiebonen verser zijn dan gemalen koffie? En wist je dat het malen van verse koffiebonen zorgt voor een intenser en rijker aroma? Met een bonenmachine maal je de bonen vlak voordat je je koffie bereidt, waardoor je altijd kunt genieten van de meest verse smaak. Dit is al reden genoeg om voor een bonenmachine te kiezen.

Daarbij bieden koffiebonenmachines dus vaak een breed scala aan opties, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato en meer. Je kunt ook experimenteren met verschillende soorten bonen en melanges om nieuwe smaken te ontdekken. Zo kan je nog meer genieten van heerlijke koffie.

Een koffiemachine die gebruikmaakt van verse bonen kan in verschillende situaties een goede keuze zijn:

Heerlijke vers gemalen koffie

Koffie gemaakt van verse koffiebonen smaakt het lekkerst. Dat komt doordat de bonen ter plaatsen worden gemalen. Dit zorgt voor intense en rijke aroma's, waardoor je koffie lekkerder smaakt.

Goede kwaliteit en smaak

Met verse bonen kun je experimenteren met verschillende soorten en brandingen om jouw perfecte kopje koffie te vinden. Bonenmachines zijn daarom de beste keuze voor koffieliefhebbers.

Gemak en snelheid

Als je gemak wilt combineren met kwaliteit, dan is een bonenmachine een goede keuze. Een bonenmachine maalt de bonen en zet direct koffie, wat tijd bespaart in vergelijking met handmatige methoden.

Verschillende koffiespecialiteiten

Als je graag verschillende soorten koffie drinkt, zoals espresso, cappuccino en latte macchiato, dan is dat mogelijk met een bonenmachine. Meestal met slechts een druk op de knop.

Kostenbesparend op lange termijn​

Hoewel de initiële investering voor een koffiebonenmachine misschien hoger is dan bijvoorbeeld een koffiezetapparaat met cups, zijn bonen op de lange termijn goedkoper zijn dan voorgevulde cups.

Milieuvriendelijk

Door bonen te gebruiken in plaats van wegwerpcups of -pads, draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Iets waar we bij De Kreij zeker voorstander van zijn.

Kies jij ook voor De Kreij?

Onze koffie is KreijKoffie

Rijk aan smaak, dagelijks genieten

KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. Rijk van smaak, gemaakt van de lekkerste koffiebonen. Of het nu om onze espressobonen of instant koffie gaat. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld.

De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijk kopje KreijKoffie. Geniet van een krachtige espresso, lekkere cappuccino of de perfecte latte macchiato. Het maakt niet uit welke koffie jouw voorkeur heeft, je proeft het verschil.

Wil je een kopje KreijKoffie proeven? Maak dan een afspraak of bestel direct online een zak KreijKoffie.

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel