Bedrijfskoffie kopen?

Op zoek naar lekkere bedrijfskoffie voor in de zakelijke koffieautomaat? Dan ben je bij KreijKoffie aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten eigen merk koffie voor elke koffieautomaat. Vers gebrand in Nederland. 

KreijKoffie-bedrijfskoffie

Onze koffie is KreijKoffie

De Kreij Medium Roast Espressobonen

De Kreij Fresh Brew Medium Roast

De Kreij Snelfilter Koffie

De Kreij Instant Koffie Medium Roast

De beste koffie, voor een scherpe prijs

KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. Rijk van smaak, gemaakt van de lekkerste koffiebonen. Of het nu om onze espressobonen, snelfilter koffie of instant koffie gaat. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld.

KreijKoffie bestellen? Dat kan gewoon online! Ben je een grote afnemer, dan is het wellicht handig om individuele afspraken te maken. Neem daarvoor contact met ons op.

Rijk aan smaak, dagelijks genieten

KreijKoffie is de beste koffie. Althans, volgens onze klanten. De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijk kopje KreijKoffie. Geniet van een krachtige espresso, lekkere cappuccino of de perfecte latte macchiato! Het maakt niet uit welke koffie je voorkeur heeft, je proeft het verschil.

Onze koffie is geschikt voor elk type koffieapparaat. Van bonenmachines tot instant koffiemachines. Wil je zeker weten of onze koffie geschikt is voor jouw automaat, neem dan gerust even contact met ons op.

Kom je onze koffie proeven?

Wil je een kopje KreijKoffie proeven? Dat is natuurlijk mogelijk! Maak een afspraak of bestel direct online een zak KreijKoffie zonder verzendkosten. Je kunt telefonisch een kortingscode aanvragen. Wil je liever langskomen dan ben je van harte welkom bij onze showroom in Middelharnis.

Alles-in-één koffiepartner: van koffie tot bijproducten

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor alle benodigdheden om je koffie nog lekkerder te maken. Denk aan suikersticks, creamerzakjes en koffiebekertjes. Ook hebben we specifieke producten, zoals melkkoelers. Bij KreijKoffie regelen we alles, zodat jij, je collega’s en klanten heerlijke koffie kunnen drinken. 

persoonlijk-advies-koffiemachine-kopen

Grote afnemer? Vraag hier een offerte op maat aan!

KreijKoffie is de specialist in koffie en machines. Ben je naast koffie ook op zoek naar een geschikte koffieautomaat, dan helpen we je graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom KreijKoffie een goede keuze is

Direct online bestellen

Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen geleverd

Geen vast contract

Koffie kopen? Bij De Kreij zit je niet vast aan een contact.

Gratis verzending

Gratis verzending op koffie en bijproducten vanaf €100 ex. btw

Koffie & machines

KreijKoffie is het adres voor al je koffiebenodigdheden.

Schenk een betere toekomst

Per verkochte zak koffie schenken wij 1 euro aan World Vision.

Geen zorgen

Van de bestelling tot het eerste kopje koffie. Alles is goed geregeld.

Zij hebben ook voor KreijKoffie gekozen!

Meer weten? Laten we een kopje koffie drinken!

Knipsel
Huig de Kreij
Knipsel